Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
web - 20%

The Kiss - Klimt Gustav

Γράψτε μια κριτική
Παλιά τιμή: 26.00
20.80
Κερδίζετε: 5.20 (20%)
με την επιλογή εμφανίζεται και η τελική τιμή κάτω από την ονομασία του θέματος
Κάνε μια ερώτηση
33_K2634DV
Διαθέσιμο
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Η προεπισκόπηση της κάθε φωτογραφίας που υπάρχει στο site μας είναι σε χαμηλή ανάλυση και μπορεί να περιέχει υδατογράφημα για προστασία από αντιγραφή.

Οι Φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση είναι υψηλής ανάλυσης και προστατεύονται από δικαιώματα άδειας χρήσης.

Το θέμα αυτό διατίθεται σε πίνακα με βαμβακερό καμβά βάρους 320 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο με έντονη και φωτογραφική απόδοση χρωμάτων. Επίστρωση με ειδικό σατινέ βερνίκι για επιπλέον προστασία από γρατζουνιές και άλλες φθορές. Ειδικό ξύλινο τελάρο πάχους 2,3 εκατοστών με επιπλέον κόντρες για τους μεγάλους πίνακες. Υπάρχει και η δυνατότητα κατασκευής για πιο παχύ τελάρο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποιες τυποποιημένες διαστάσεις, ή εάν δεν σας ικανοποιούν να επικοινωνήσετε μαζί μας για εναλλακτικές.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από εμάς κατόπιν παραγγελίας και φροντίζουμε να είναι σωστά και ποιοτικά.

Για ερωτήσεις και απορίες καλέστε μας στο 210 2693821 ή στείλτε μας e-mail στο sales@αφισα.gr

Δε βρέθηκαν Κριτικές