Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA/MASTERCARD όλων των τραπεζών. Αφού πατήσετε «Kάντε την Παραγγελία σας» θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Viva Payments όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στο αφισα.gr και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας αφού ΜΟΝΟ η Viva Payments έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι το αφισα.gr ή οποιοσδήποτε τρίτος.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε αυτή την επιλογή από το ταμείο στους τρόπους πληρωμής.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στη συνέχεια θα πρέπει να μας καταθέσετε το συνολικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK IBAN: GR6101401690169002101118110

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR5701101120000011297318302

EUROBANK IBAN: GR8702600740000690100137908

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR0201715770006577107757101

Δικαιούχος: ΚΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Στην αιτιολογία κατάθεσης σας παρακαλούμε να αναφέρετε το όνομα σας και τον κωδικό της παραγγελίας.

Η παραγγελία σας θα ενεργοποιηθεί από τη στιγμή που διαπιστώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση, γι' αυτό καλό θα ήταν να μας στείλετε την απόδειξη της τράπεζας με e-mail στο sales@αφισα.gr για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση.

3) PayPal

Τρόποι αποστολής

Το αφισα.gr συνεργάζεται με courier για να την αποστολή όλων των προϊόντων του εξασφαλίζοντας τη σίγουρη και έγκαιρη αποστολή τους.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος και το μέγεθος των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και αφορούν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Υπολογίζονται αυτόματα και εμφανίζονται αφού προσθέσετε όλα τα προϊόντα στο καλάθι σας και επιλέξετε «Ταμείο».

Ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας

Αν για κάποιο λόγο μετανιώσατε ή θέλετε να αλλάξετε την παραγγελία σας έχετε το περιθώριο μέχρι την στιγμή που θα λάβετε από εμάς ενημερωτικό e-mail όπου στο επίπεδο κατάσταση θα γράφει επεξεργασία. Εάν έχετε λάβει αυτό το e-mail τότε λυπούμαστε αλλά τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει έχουν ξεκινήσει να παράγονται και θα πρέπει τώρα το συντομότερο να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για να δούμε εάν μπορούμε να αλλάξουμε την παραγγελία σας.

Επιστροφές προϊόντων

Οι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές. Παρακαλούμε φροντίσετε να κάνετε προσεκτικά τις παραγγελίες σας.

Εξαιρούνται επιστροφές εάν το προϊόν διαπιστωθεί ότι έχει φθορές που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά ή δεν είναι αυτό που αναγράφετε στη παραγγελία σας.

Χρόνος παραλαβής προϊόντων

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Η παραγγελίας σας ολοκληρώνεται με την πληρωμή του συνολικού ποσού που εμφανίζεται στο ταμείο.

Εάν η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η παραγγελία ολοκληρώνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση από την τράπεζα, ενώ εάν γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ολοκληρώνεται αφού εμφανιστεί το ποσό στον λογαριασμό μας.