Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
web - 20%

La Meridienne - Van Gogh, Vincent

Γράψτε μια κριτική
Παλιά τιμή: 9.00
7.20
Κερδίζετε: 1.80 (20%)
με την επιλογή εμφανίζεται και η τελική τιμή κάτω από την ονομασία του θέματος
Κάνε μια ερώτηση
87_VVG2096H
Διαθέσιμο
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Η προεπισκόπηση της κάθε φωτογραφίας που υπάρχει στο site μας είναι σε χαμηλή ανάλυση και μπορεί να περιέχει υδατογράφημα για προστασία από αντιγραφή.

Οι Φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση είναι υψηλής ανάλυσης και προστατεύονται από δικαιώματα άδειας χρήσης.

Το θέμα αυτό διατίθεται σε σατινέ χαρτί 200gr/m² με φωτογραφική ποιότητα και έντονα χρώματα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποιες τυποποιημένες διαστάσεις, ή εάν δεν σας ικανοποιούν να επικοινωνήσετε μαζί μας για εναλλακτικές.
Τις αφίσες μπορείτε να τις βάλετε σε κορνίζες ή να τις αναρτήσετε με πηχάκι πάνω και κάτω, καθώς και όπως αλλιώς επιθυμείτε.

Υπάρχει η δυνατότητα και για εκτύπωση σε σκέτο καμβά ή κατασκευή ξύλινου τελάρου με καμβά (πίνακα) στη διάσταση που επιθυμείτε (για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας).

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από εμάς κατόπιν παραγγελίας και φροντίζουμε να είναι σωστά και ποιοτικά.

Για ερωτήσεις και απορίες καλέστε μας στο 210 2693821 ή στείλτε μας e-mail στο sales@αφισα.gr

Δε βρέθηκαν Κριτικές